نکته بحرین روسیه اسلامی همایش بین المللی

نکته: بحرین روسیه اسلامی همایش بین المللی اخبار بین الملل

گت بلاگز اخبار پزشکی سرکه، عامل کم کردن دهنده سرطان و دیابت

یک متخصص تغذیه گفت: مصرف سرکه در درمان دیابت،سرطان، فشار خون بالا، دفع عفونت از بدن و چربی سوزی تأثیر بسیاری دارد و باید در برنامه غذای خانوار قرار گیرد.

سرکه، عامل کم کردن دهنده سرطان و دیابت

سرکه، عامل کم کردن دهنده سرطان و دیابت

عبارات مهم : تغذیه

یک متخصص تغذیه گفت: مصرف سرکه در درمان دیابت،سرطان، فشار خون بالا، دفع عفونت از بدن و چربی سوزی تأثیر بسیاری دارد و باید در برنامه غذای خانوار قرار گیرد.

شکوه سربلوکی در گفت و گو با میزان گفت: برنامه غذایی نامناسب و عدم توجه خانواده ها به آن منجر به کم کردن مصرف بعضی مواد غذایی مهم و زیاد کردن استفاده از مواد کم ارزش غذایی شده است هست. در این بین می توان به فایده های مصرف سرکه در سبد غذایی اشاره کرد. استفاده از سرکه در موادغذایی منجر به جذب کلسیم مواد مصرفی به بدن می شود و با استید سیتریک موجود در آن تغییرات سلول های استخوانی ناشی از یائسگی و تغییرات هورمونی خاص را کم کردن داده و از پوکی استخوان جلوگیری می کند.

سرکه، عامل کم کردن دهنده سرطان و دیابت

وی افزود: سرکه تولید شد از سیب، علاوه بر هضم غذا و کم کردن چربی در بدن، باعث و لاغری شده است و با کلسترول، فشار خون بالا، پیری و عفونت گوش مقابله و مبتلا شدن به این امراض را کم کردن می دهد؛ بنابراین توصیه می شود افراد چاق مصرف سرکه سیب را در برنامه غذایی خود قرار داده و از بروز بسیار از امراض جلوگیری کنند.

متخصص تغذیه خاطر نشان کرد: در مواقع بروز نشانه های التهابی و قارچ بر روی پوست نیز می توان از سرکه استفاده کرد چراکه دارای فواید ضد باکتریایی، ضد قارچی و ضد التهابی بوده و تأثیر بسیاری در درمان و تقویت پوست و مو دارد.

وی عنوان کرد: دیابت از جمله بیماری هایی است که تحت تأثیر ضعف اعصاب، تغذیه نامناسب و عوامل ارثی با رشد زیادی در کشور روبرو شده است است در حالی که مصرف سرکه منجر به پیشگیری و درمان دیابت در افراد شده است و قند خون را کم کردن می دهد.

یک متخصص تغذیه گفت: مصرف سرکه در درمان دیابت،سرطان، فشار خون بالا، دفع عفونت از بدن و چربی سوزی تأثیر بسیاری دارد و باید در برنامه غذای خانوار قرار گیرد.

لازم به ذکر است زیاد کردن کلسترول و فشار خون از عوامل بروز پرسشها قلبی محسوب می شوند که با مصرف سرکه احتمال ایجاد این بیماری کم شده است و سرعت رشد سلول های سرطانی را دچار اختلال می کند.

سربلوکی در ادامه گفت: به علت خاصیت دفع کننده عفونت از بدن، در مواقع گلو درد و احساس سوزش در گلو می توان از سرکه سیب به همراه آب گرم استفاده کرده و میکروب های بدن را از بین برد.

سرکه، عامل کم کردن دهنده سرطان و دیابت

وی در آخر افزود: هرگونه مواد غذایی باید به اندازه مصرف شود تا از عوارض آن جلوگیری و خاصیت درمانی و فایده های مواد مصرفی دچار مسئله نشود. براین اساس توصیه می شود به منظور جلوگیری از زخم معده، از بین رفتن پرز زبان، افت بیش از حد فشار و قند خون، از موادی چون سرکه به اندازه مطلوب استفاده شده است و در مصرف آن زیاده روی نشود.

واژه های کلیدی: تغذیه | دیابت | عفونت | درمانی | برنامه | جلوگیری | استفاده | موادغذایی | مواد غذایی | درمان دیابت

دانلود


دانلود فایل ها

نویسنده : getblogs